New Media

  • Domeinnaam
  • Hosting
  • Huiststijl
  • Website
  • SEO
  • Social Media
  • Drukwerk
business-woman-pointing_2615.png

Complete service van A tot Z

Daar wij een schat aan ervaring op veel gebieden hebben opgebouwd kunnen wij u bijna altijd helpen. Hierdoor hoeft u niet steeds te shoppen en weer op onderzoek te gaan van het ene naar de andere bedrijf. Wij bieden u het ontwerpen, bouwen en onderhouden van een website aan met de meest geavanceerde technieken. Bent u niet tevreden met uw huidige website dan restylen wij deze graag voor u zodat u weer tevreden bent. Bent u slecht vindbaar op het internet dan kunnen wij u zoekmachineoptimalisatie aanbieden. Nog geen logo of huisstijl ? Onze ervaren DTP'er kan u hiermee zeker helpen. Vergeet niet aan de marketing te denken d.m.v. Google Adwords en/of een Facebookcampagne om een specifieke grotere doelgroep te bereiken.

Webdesign

Een goede website toegespitst op uw doelgroep is een vak apart. Onze webdesigner is hierin specialist. Het design van uw website is natuurlijk heel belangrijk daar het uw visitekaartje van uw onderneming is. Een goed ogende overzichtelijke website zorgt ervoor dat bezoekers terug komen. Ons doel is altijd om de huisstijl van uw bedrijf terug te laten komen in uw website. Na het zien van uw website moeten bezoekers een goed beeld krijgen van de diensten van uw onderneming.

Content voor uw website

De content, oftewel de inhoud van uw website is natuurlijk het belangrijkste waar het om gaat. Vreemd genoeg wordt dit aspect vaak onderbelicht. Wat komt er eigenlijk aan tekst op uw website te staan? Het onderwerp van uw website dient enigszins populair te zijn, zodat er naar gezocht wordt. Maar er dient niet te veel concurrentie voor dat onderwerp te zijn. Indien het onderwerp te veel concurrentie heeft, is het zaak om het onderwerp van uw website te versmallen. In plaats van Reizen, kunt u bijvoorbeeld Reizen naar de Provence kiezen. Er zijn vele website onderwerpen te verzinnen. Het gaat erom creatief met de mogelijkheden om te gaan. Iedereen richt zich vaak op hetzelfde thema. Maar geef een bepaalde draai aan dat thema, en u bent uniek. Uw website gaat zich dan richten op een niche, in plaats van een algemeen onderwerp. De teksten op de website dienen uit te stralen waar u voor staat, zodat de klant weet waarvoor zij bij u terecht kunnen. Dus houd dit dan ook kort maar krachtig.

Onderhoud

Voorop gesteld: niet iedere website maakt gebruik van een content management systeem of heeft dat nodig. Indien een website statisch is, zoals de eenvoudige presentatie van een bedrijf, dan is het overbodig. Een statische website met de presentatie van een bedrijf is meestal weinig succesvol. Een succesvolle website biedt vele informatieve pagina's, en is meestal dynamisch, hij blijft groeien en blijft up-to-date.

Redesign

U heeft al een website maar bent niet tevreden. Bij het redesign van uw website is de website usability een zeer belangrijk aandachtspunt ofwel het ontwerpen van gebruiksvriendelijke websites waarbij uw bedrijf centraal staat. Een website kan worden gezien als een middel om mensen te beïnvloeden door middel van emotie. Kleurgebruik, typografie en layout is dan ook zeer belangrijk daar dit de eerste dingen zijn die in het oog springen en dus mensen moeten aanspreken. Eerste indruk is dus echt de belangrijkste. Hoe vaak kom je een website tegen welke een onoverzichtelijk allegaartje is met weinig aansprekende kleuren? Beijkt u dan de hele website of klikt u meteen door naar een andere website die u wel aanspreekt.

Webshop

U wilt graag een webshop starten om uw producten te verkopen? Start dan direct met een professionele webshop om kopers te triggeren een bestelling te plaatsen via uw webshop. Natuurlijk kunnen we diverse betaalmethodes integreren zoals iDEAL en PayPal. Dit zorgt er meteen voor dat bezoekers op een veilige manier kunnen betalen door beveiligde verbindingen.

Logo en huisstijl

Uw Logo en Huisstijl bepalen de eerste indruk bij de visuele communicatie met uw cliënten. Aangezien u maar één kans heeft voor een eerste indruk is het dus van belang dat uw logo en huisstijl herkenbaar en passend bij u en uw onderneming zijn. Uw klant moet door het zien van uw logo en huisstijl positieve associaties krijgen. Denk hierbij aan briefpapier, visitekaartjes, enveloppen, posters, flyers, folders, raambestickering, vlaggen, rollup banners, advertenties etc. Hierin heb ik inmiddels veel ervaring opgebouwd zodat ik voor u mooie aansprekende producten kan ontwerpen. Het drukken hiervan gebeurt door vooraf geselecteerde drukkers met een uitstekende prijs/kwaliteitsverhouding. Natuurlijk krijgt u vooraf een prijsopgave zodat u niet voor onaangename verrassingen komt te staan.

Zoekmachineoptimalisatie

Zoekmachine optimalisatie (ook wel SEO ofwel search engine optimalisation genoemd) is een manier om meer bezoekers naar je website te krijgen. Onder zoekmachine optimalisatie verstaan we het optimaliseren van je website voor het beter vindbaar worden in de zoekmachines. Bijna alle marketing artikelen gaan voornamelijk over zoekmachine optimalisatie voor Google. Dit omdat Google een marktaandeel heeft van meer dan 85%. Driekwart van alle internetgebruikers bezoekt websites na een zoekactie in Google. Het is dan ook van groot belang dat uw website onder de voor uw bedrijf belangrijkste trefwoorden goed vindbaar is in Google.

Domeinnaam en webhosting

Een verreiste voor het online plaatsen van uw website is het bezitten van een hostingspakket met daaraan gekoppeld uw domeinnaam. Dit kunt u doen bij een webhoster ofwel een hostingprovider. Binnen enkele muisklikken heeft u uw hostingpakket besteld en krijgt u de inloggegevens vrijwel direct per mail toegestuurd. Wat u wilt is zonder problemen en downtime uw website online hebben zodat deze altijd bereikbaar is voor uw bezoekers/klanten. Ik help u graag bij de juiste keuze van een domeinnaam en hostingspakket.

Adverteren

Onze DTP’er ontwerpt graag uw flyers of advertenties voor diverse tijdschriften en kranten. Een flyer of advertentie kan u direct klanten opleveren. Inmiddels heeft hij diverse succesvolle advertenties ontworpen voor de diverse bladen.

Marketing

Google adverteren (ook wel bekend als Google Ads) betekent dat er bij relevante zoekopdrachten een advertentie wordt getoond boven of naast de organische zoekresultaten. Hierbij dient er betaalt te worden voor elke keer dat er een bezoeker klikt op de advertentie. De zoekwoorden kunnen beheerd worden met het populaire online advertentieprogramma Google Adwords. U bepaalt van te voren het gewenste budget bijvoorbeeld 5 euro/dag.

Social media

Vergeet in dit huidig social media tijdperk niet het belang en de kracht van social media in de vorm van Facebook. U kunt hiermee een grote doelgroep bereiken. Vanzelfsprekend kan ik ook een zakelijke Facebookpagina voor u aanmaken en inrichten.