Administratie voor een vaste prijs!

Deze werkzaamheden kunnen wij voor een vast bedrag per maand afhankelijk van de hoeveelheid werk, voor u uitvoeren. Alle kosten zijn in dat maandbedrag inbegrepen dus ook het opstellen van aangiftes en de jaarrekening.
8.png

Administratieve dienstverlening voor een vaste prijs per maand

Deze werkzaamheden kunnen wij voor een vast bedrag per maand, afhankelijk van de hoeveelheid werk, voor u uitvoeren. Alle kosten zijn in dat maandbedrag inbegrepen dus ook het opstellen van (fiscale) aangiftes en de jaarrekening. Bij ons weet u dus vooraf wat deze kosten voor u zijn en wat u daarvoor van ons mag verwachten.

Administratieve dienstverlening

Administratieve dienstverlening
Een goede overzichtelijke en betrouwbare administratie geeft u een goed inzicht in uw onderneming en daarmee kunt u uw onderneming de juiste kant op sturen. Het Bedrijfshuis staat klaar om u te helpen bij de inrichting, verwerking en controle van uw gehele financiële administratie. U kunt ervoor kiezen uw gehele financiële administratie aan ons uit te besteden of u kiest ervoor om ons te laten meekijken met de door u gevoerde administratie.

Opmaken van de jaarrekening

Opmaken van de jaarrekening
Op basis van de door u verstrekte gegevens (debiteuren/crediteurenbeheer) stellen wij een jaarrekening van uw onderneming samen. Door alle financiële informatie te verzamelen, te rubriceren en samen te vatten krijgt u inzicht in de financiële situatie en de prestaties van uw onderneming. Het Bedrijfshuis ziet de jaarrekening niet als de eindafsluiting van een boekjaar, maar als het vertrekpunt voor het in kaart brengen en aanbrengen van verbeteringen in uw financiële huishouding van uw onderneming, zoals het verbeteren van uw fiscale positie en het terugdringen van onnodige financiële risico’s.

Aangifte inkomstenbelasting

Aangifte inkomstenbelasting
Vrijwel iedereen heeft te maken met de aangifte inkomstenbelasting, of u nu ondernemer of particulier bent. Het gaat hierbij om een belasting over uw inkomen uit werk en/of onderneming, uw eigen woning en uw overige bezittingen. Het Bedrijfshuis beschikt over de kennis en ervaring die vereist is om u snel door de vele wettelijke bepalingen te leiden. Uw aangifte inkomstenbelasting is bij ons in goede handen.

Aangifte omzetbelasting

Aangifte omzetbelasting
Als ondernemer kunt u niet om de aangifte omzetbelasting heen. Het Bedrijfshuis is thuis in de fiscale regelgeving en vult de aangifte omzetbelasting graag voor u in. Wij berekenen uw omzetbelasting aan de hand van uw financiële administratie. Afhankelijk van uw onderneming doet u maandelijks, per kwartaal of jaarlijks aangifte.